Corvin Hotel Gyula- Épület front
Corvin Hotel Gyula- Épület front

"Vár" superior

Közel 30 négyzetméteres tágas szoba, 2 nagy franciaággyal, amelyeken kényelmesen pihenhetnek a vendégeink

Családi szobák

Káma Szútra superior 1 " Love" B-01

Földszinten, külön álló bejárattal rendelkező szoba, amely a parkolóból nyílik, így biztosítva a szükséges diszkréciót egy romantikus pihenéshez.

Káma Szútra superior 2 "Szerelem"( 305, 308)

Romantikus berendezés, ágy előtti fal tetőtől talpig tükör, fürdőkád a szobában, intim szférát biztosítva, zuhanyozót külön találják meg a vendégeink

Káma Szútra Lakosztály "Boldogság" 100A

Romantikus, nagy franciaággyal, amely fölött vörös fény, illetve kis csillagok adják a hangulatvilágítást. A franciaággyal szemben a pódiumon található a táncrúd, amely mögött vörösfény világítja meg a tükörfalat. Tágas fürdőszobájában zuhanyozó található.

"Bűbáj" szoba (303, 306)

Nagy körággyal rendelkező szoba amelyet tükrök vesznek körül, illetve az ágy fölött diszkrét vörösfény szolgáltatja a hangulatvilágítást. A szoba zuhanyozóval rendelkezik.

 

"Randi" szoba ( 301, 302)

Romantikus szoba, amely két részre osztódik. A szoba eleje egy körbe kárpitozott franciaággyal biztosítja a pihenést, a szoba belseje egy függönnyel van elválasztva, amely mögött egy kicsit merészebb de stílusos rózsaszín matracon levő táncrúd áll a vendégek rendelkezésére.  A szoba zuhanyozós.

"Vágy" szoba ( 304, 307)

Romantikus szoba, amelyben különleges, extra bekészítésekre van lehetőség a romantikázni vágyóknak.

A szoba zuhanyozós.